Vacatures

Hieronder vindt u de vacatures binnen de Stichting Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT). De Stichting omvat de scholen voor openbaar onderwijs in Tilburg, het Beatrixcollege en het Reeshofcollege in de Reeshof en het Koning Willem II College in Tilburg-zuid.

 

Vacature
Vacature
Naamloos document

Per direct  hebben wij binnen het Reeshof College een vacature voor een enthousiaste en vakbekwame

DOCENT ECONOMIE EN PRAKTIJK/COMMERCIE, TWEEDEGRAADS

Kenmerken:

  • Een benoemingsomvang van 0,90 Fte – 24 lessen;
  • een tijdelijke aanstelling in reguliere uren met uitzicht op vast;

 
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Esger van Baest, directeur Reeshof College, telefonisch te bereiken op nr. 013-578 4770. U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae mailen naar l.boshuizen@sovot.nl, ter attentie van de heer E. van Baest, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent Economie en praktijk/commercie’. Meer informatie over de school vindt u op: www.reeshofcollege.nl

 

Vacature
Naamloos document
willem2.nl

Per 1 november 2017 ontstaat een vacature voor een

Avondconciërge

Dienstverband

0,35 Fte voor de duur van een jaar.
De werktijden zijn ingedeeld op maandag tot en met vrijdag van 16.45 uur tot 19.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties en daarnaast wordt 110 klokuren extra inzet in de avonduren gevraagd gedurende het schooljaar.

Werkzaamheden

U zorgt samen met uw collega-conciërges voor de toegankelijkheid en functioneel gebruik van het schoolgebouw, verricht ondersteunende diensten en houdt toezicht op de leerlingen.

De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd onder aansturing van het hoofd facilitaire zaken.

Functieprofiel

Onze nieuwe collega heeft een open persoonlijkheid, kan goed samenwerken, is flexibel en werkt nauwgezet. Hij legt makkelijk contact met leerlingen, heeft een luisterend oor en kan onder alle omstandigheden kalm en correct blijven.

U heeft een technische achtergrond en bent in het bezit van een EHBO diploma en BHV certificaat dan wel bereid om deze alsnog te behalen. Tevens beschikt u over de basiskennis van het Microsoft (office)pakket (Word, Excel en PowerPoint).

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 4 (CAO VO). Dit is bij een fulltime aanstelling minimaal € 1.674,-- bruto en maximaal € 2.331,-- bruto per maand, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast kent de school een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer A. Stawicki, hoofd facilitaire zaken. Aan hem kunt u ook uw brief met CV mailen via het e-mailadres vacature@willem2.nl. U kunt reageren tot uiterlijk 3 oktober 2017.

 


Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl